elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Darío Moreno visita demà el barri de Ciutat Vella dins de la iniciativa Alcalde de Barri

Darío Moreno visita demà el barri de Ciutat Vella dins de la iniciativa Alcalde de Barri
  • Amb el propòsit de conéixer millor els problemes i buscar solucions, l'alcalde visitarà tots i cadascun dels barris del municipi fins al 25 de juny de 2022

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, visitarà demà, 19 d'octubre, el barri de Ciutat Vella de Sagunt dins de la iniciativa Alcalde de Barri impulsada pel departament de Participació Ciutadana i Alcaldia. En esta ocasió, la trobada tindrà lloc al carrer Castillo amb Plaza Restaurador Facundo Roca Ribelles a les 18.00 hores.

La iniciativa Alcalde de Barri consistix en trobades públiques per part de l'alcalde amb associacions ciutadanes, entitats i amb tota la ciutadania en general que tinga interés a parlar sobre temes concrets del barri que es visita. Cada dimarts l'alcalde es desplaçarà a un barri diferent, tant de Sagunt com de Port de Sagunt, per a conéixer millor els seus problemes i buscar solucions.

La resta de les cites continuaran cada dimarts, fins al 25 de juny coincidint amb el curs escolar, si bé adaptant-se les dates i els horaris conforme vagen avançant les setmanes.

Quant a les dates i llocs concretats fins a meitat del mes que ve, el pròxim 26 d'octubre serà el torn del barri de San José. Així mateix, el 9 de novembre tindrà lloc la iniciativa Alcalde de Barri en el barri Les Illes i Pare Jaime, mentre que el 16 de novembre tindrà lloc en el barri Pedres Blaves.

Pujar