elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Darío Moreno visita el barri de La Marina dins de la iniciativa Alcalde de Barri

Darío Moreno visita el barri de La Marina dins de la iniciativa Alcalde de Barri
  • Amb el propòsit de conéixer els problemes i buscar solucions, l'alcalde ja ha confirmat les pròximes cites amb la ciutadania fins al 16 de novembre a Ciutat Vella, San José, Les Illes i Pare Jaime i Pedres Blaves

MÉS FOTOS
Darío Moreno visita el barri de La Marina dins de la iniciativa Alcalde de Barri - (foto 2)

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, va visitar ahir a la vesprada el barri de La Marina del Port de Sagunt dins de la iniciativa ‘Alcalde de Barri’ impulsada pel departament de Participació Ciutadana i Alcaldia. En esta ocasió, la trobada ha tingut lloc en la plaça de La Marina.

Esta consistix en trobades públiques per part de l'alcalde amb associacions ciutadanes, entitats i amb tota la ciutadania en general que tinga interés a parlar sobre assumptes concrets del barri que es visita. Cada dimarts l'alcalde es desplaçarà a un barri diferent, tant de Sagunt com del Port de Sagunt, per a conéixer millor els seus problemes i buscar solucions.

L'alcalde de Sagunt ha explicat la importància d'escoltar la ciutadania i de donar-los resposta: «Una experiència molt positiva aquesta visita a quatre barris emblemàtics de la nostra ciutat com són El Raval, Els Rius, Malva-rosa i La Marina. Barris que habitualment visitem amb les diferents activitats, però és important que donàrem aqueixa possibilitat a la ciutadania de poder expressar-se i de comentar quines són les prioritats que ells detecten per a l'actuació de l'administració i que també puguen trobar respostes sobre les coses que ja s'estan fent o els obstacles que a vegades trobem per a poder modificar i esmenar determinades problemàtiques que trobem als carrers de la nostra ciutat».

La resta de les cites continuaran cada dimarts, fins al 25 de juny coincidint amb el curs escolar, si bé adaptant-se les dates i els horaris conforme vagen avançant les setmanes.

Quant a les dates i llocs concretats fins a mitat del mes que ve, el pròxim 19 d'octubre l'alcalde visitarà el barri de Ciutat Vella i el 26 d'octubre serà el torn del barri de San José. Així mateix, el 9 de novembre tindrà lloc la iniciativa Alcalde de Barri en el barri Les Illes i Pare Jaime, mentre que el 16 de novembre tindrà lloc en el barri Pedres Blaves.

«Es tracta d'esdeveniments on hem estat escoltant la ciutadania i que obrin el camí per a les pròximes setmanes on continuarem visitant diferents barris de la nostra ciutat fins que arribem a cada racó. Volem una administració transparent i pròxima i per això farem tot el que estiga a la nostra mà perquè cada ciutadà i ciutadana tinga l'oportunitat en el seu barri de poder expressar-se i de trobar una administració que li dona resposta», ha puntualitzat l'alcalde.

Pujar