29 de maig de 2020 29/5/20

Cultura projectarà la pel·lícula ‘Sabrina’ en el Centre Cultural Mario Monreal

Cultura projectarà la pel·lícula ‘Sabrina’ en el Centre Cultural Mario Monreal - (foto 1)
  • Esta obra cinematogràfica forma part del cicle dedicat a Audrey Hepburn i es projectarà este diumenge, 15 de març, a les 19 hores

La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha programat la projecció de la pel·lícula Sabrina, dirigida per Billy Wilder, dins del cicle dedicat a l'actriu Audrey Hepburn. Començarà a les 19 hores d'este diumenge, 15 de març, en el Centre Cultural Mario Monreal, i l'accés és gratuït fins a completar aforament.

La jove Sabrina, filla del xofer britànic dels poderosos Larrabee, està enamorada del fill menor de la família, que coqueteja amb ella per pur entreteniment. El pare l'envia a París, d'on torna convertida en una dona elegant i seductora que trastorna als dos germans Larrabee, tant al frívol David com a l'hermètic i adust Linus.

Esta obra cinematogràfica de 1954 té una duració de 113 minuts i està dirigida per Billy Wilder i guionizada per Samuel Taylor, Ernest Lehman i Billy Wilder. La banda sonora instrumental està composta per Frederick Hollander. Respecte al repartiment, la pel·lícula compta amb la interpretació d'Audrey Hepburn, Humphrey Bogart, William Holden, Walter Hampden, John Williams, Martha Hyer i uns altres.

Esta comèdia romàntica està dirigida pel productor d'origen austríac Billy Wilder, que durant la seua carrera va comptar amb diverses nominacions a l'Óscar per pel·lícules Perdición, Días sin huella, El crepúsculo de los dioses, Traidor en el infierno, Testigo de cargo, Con faldas y a loco y El apartamento.

Pujar