17 de gener de 2021 17/1/21

Costes autoritza l'Ajuntament de Sagunt a retirar la grava acumulada en el canal de Ciudadmar

Costes autoritza l'Ajuntament de Sagunt a retirar la grava acumulada en el canal de Ciudadmar - (foto 1)
  • Estes actuacions, que ja han començat, es realitzaran de manera periòdica per a garantir la menor acumulació possible d'aigües procedents del nivell freàtic

MÉS FOTOS
Costes autoritza l'Ajuntament de Sagunt a retirar la grava acumulada en el canal de Ciudadmar - (foto 2)
Costes autoritza l'Ajuntament de Sagunt a retirar la grava acumulada en el canal de Ciudadmar - (foto 3)

La demarcació de Costes ha autoritzat l'Ajuntament de Sagunt a retirar la grava acumulada en el canal de Ciudadmar. Aigües de Sagunt ja ha començat hui estes actuacions que es realitzaran de manera sistemàtica i periòdica per a garantir la menor acumulació possible d'aigües procedents del nivell freàtic en el canal.

L'Ajuntament està analitzant l'oportunitat de sol·licitar a Costes la concessió per a poder donar «una solució més definitiva», assegura el regidor d'Aigües, Pepe Gil, qui afirma que l'alternativa que pot ser «més adequada és la prolongació de la canonada d'aigües pluvials fins més prop de la mar i el cobriment de la superfície restant bé amb roques d'escullera o amb làmines prefabricades».

Gil afig que, a causa dels temporals de llevant que transporten materials com la grava, «caldrà fer tasques de manteniment i neteja de manera periòdica en l'eixida, ja que taponen l'eixida natural». Quant a les tasques que s'estan duent a terme des de hui, el regidor assenyala que els materials que es retiren «es deixaran en el delta del riu en un lloc on no causen problemes, seguint les instruccions de Costes».

Pujar