elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Corporació Municipal de Sagunt es reunirà telemàticament per celebrar el Ple Ordinari de novembre

La Corporació Municipal de Sagunt es reunirà telemàticament per celebrar el Ple Ordinari de novembre
  • La sessió ordinària tindrà lloc el dijous, 26 de novembre, a les 17 hores. Serà en directe i amb la possibilitat de participació a partir de las 19 hores per part de la ciutadania en l'apartat de precs i preguntes

L'Ajuntament de Sagunt celebrarà dijous que ve, 26 de novembre, el Ple Ordinari de la Corporació Municipal. Una vegada més, de manera telemàtica per complir amb les recomanacions de seguretat sanitàries a causa de la situació actual provocada per la pandèmia del coronavirus.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, presidirà novament el Ple a través de la plataforma de Microsoft ‘TEAMS’, mitjançant la qual els diferents membres de la corporació realitzaran també les seues intervencions.

Cal destacar que, perquè l'accés a la visualització dels plens siga el més senzill per a la ciutadania, no serà necessari la instal·lació de cap plataforma o aplicació externa, únicament a través del següent enllaç podrà ser visualitzat des de qualsevol navegador: Ple ordinari Novembre.

La ciutadania, a més de visualitzar el ple ordinari, podrà intervindre en el torn de precs i preguntes a partir de les 19 hores. Aquells veïns i veïnes que ho desitgen podran realitzar-los en directe a través d'una telefonada que rebran en el seu moment i que serà escoltada per tots els membres de la Corporació.

D'altra banda, tota aquella persona que desitge participar en el ple en este torn, haurà d'enviar un correu electrònic abans de les 13 hores del dijous, 26 de novembre a participacionpleno@aytosagunto.es o a participaciople@aytosagunto.es indicant en l'assumpte ‘Prec/pregunta + nom complet de la persona en qüestió’. Dins del missatge haurà d'incloure les seues dades personals (nom, cognoms, DNI i telèfon de contacte). Una vegada realitzat el procés, i a partir de les 19 hores, la persona haurà d'esperar que l'organitzador de la sessió plenària li telefone perquè entre en directe via àudio a realitzar la seua intervenció.

Finalment cal assenyalar que totes les peticions de participació que arriben més tard de l'hora indicada no podran atendre's per raons organitzatives.

Pujar