elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Corporació Municipal es reunirà presencialment per a celebrar el Ple Ordinari de setembre

La Corporació Municipal es reunirà presencialment per a celebrar el Ple Ordinari de setembre
  • La sessió tindrà lloc el dijous 30 de setembre a les 17:00

  • Es retransmetrà en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament i la web municipal i la ciutadania podrà participar per via telefònica a partir de les 19:00 hores (aproximadament) en l'apartat de precs i preguntes

L'Ajuntament de Sagunt celebrarà este dijous 30 de setembre, a partir de les 17:00  hores, el Ple Ordinari de la Corporació Municipal. Es desenvoluparà de manera presencial  però, complint amb les normatives d'aforament, prevenció i seguretat enfront de la COVID-19, en el Saló de Plens de la Casa Consistorial. Solament estaran presents els i les edils dels diversos grups polítics amb representació.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, presidirà el Ple, que es retransmetrà en streamig a través del canal de YouTube del Gabinet de Comunicació l'Ajuntament així com per la pàgina web municipal, on s'activarà arribat el moment un enllaç a la retransmissió, de manera que la ciutadania, els mitjans de comunicació i totes aquelles persones interessades el podran seguir per esta via. Cal recordar que no serà necessària la instal·lació de cap plataforma o aplicació externa.

La ciutadania, a més d'assistir telemàticament al Ple Ordinari, podrà intervindre en el torn de precs i preguntes a partir de les 19:00 hores, aproximadament. Aquells veïns i veïnes que ho desitgen podran fer-ho en directe a través d'una telefonada que rebran en el seu moment i que serà escoltada per tots els membres de la Corporació en el Saló de Plens.

En este sentit, tota persona que desitge participar en el Ple en eixe torn haurà d'enviar un correu electrònic abans de les 14:00 hores del dijous, 30 de setembre a participacionpleno@aytosagunto.es o a participaciople@aytosagunto.es, indicant en l'assumpte: “Prec/Pregunta + nom complet de la persona en qüestió”. Dins del missatge haurà d'incloure les seues dades personals (nom, cognoms, DNI i telèfon de contacte). Una vegada realitzat el procés, la persona haurà d'esperar que li telefonen perquè entre en directe per via telefònica per a realitzar la seua intervenció.

Totes les peticions de participació que arriben més tard de l'hora indicada no podran atendre's per raons organitzatives.

Pujar