elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Corporació Municipal es reunirà presencialment per a celebrar el Ple Ordinari de juny

  • La sessió ordinària tindrà lloc dimarts 29 de juny a les 17.00 hores

L'Ajuntament de Sagunt celebrarà este dimarts 29 de juny, a partir de les 17.00 hores, el Ple Ordinari de la Corporació Municipal corresponent a este mes. Es desenvoluparà de manera presencial però, complint amb les normatives d'aforament, prevenció i seguretat enfront de la COVID-19, en el Saló de Plens de la Casa Consistorial solament estaran presents els i les edils dels diversos grups polítics amb representació.

De manera habitual, els Plens es desenvolupen els dijous, però donat que el dia de la celebració de la sessió ordinària del Ple de juny ha coincidit en dia festiu, s’ha modificat la data de celebració de la sessió ordinària del mes de juny de 2021.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, presidirà el Ple, que es retransmetrà en streamig a través del canal de YouTube del Gabinet de Comunicació l'Ajuntament així com per la pàgina web municipal, on s'activarà arribat el moment un enllaç a la retransmissió, de manera que la ciutadania, els mitjans de comunicació i totes aquelles persones interessades el podran seguir per esta via. Cal recordar que no serà necessària la instal·lació de cap plataforma o aplicació externa.

La ciutadania, a més d'assistir telemàticament al Ple Ordinari, podrà intervindre en el torn de precs i preguntes a partir de les 19.00 hores. Aquells veïns i veïnes que ho desitgen podran fer-ho en directe a través d'una telefonada que rebran en el seu moment i que serà escoltada per tots els membres de la Corporació en el Saló de Plens.

D'altra banda, tota persona que desitge participar en el Ple en eixe torn haurà d'enviar un correu electrònic abans de les 14.00 hores del mateix dimarts 29 de juny a participacionpleno@aytosagunto.es o a participaciople@aytosagunto.es, indicant en l'assumpte: “Prec/Pregunta + nom complet de la persona en qüestió”. Dins del missatge haurà d'incloure les seues dades personals (nom, cognoms, DNI i telèfon de contacte). Una vegada realitzat el procés, la persona haurà d'esperar que li telefonen perquè entre en directe per via telefònica per a realitzar la seua intervenció.

Finalment cal assenyalar que totes les peticions de participació que arriben més tard de l'hora indicada no podran atendre's per raons organitzatives.

Pujar