6 d’agost de 2020 6/8/20

El Conservatori Professional de Música de Sagunt adapta les classes al Pla de Docència Digital

El Conservatori Professional de Música de Sagunt adapta les classes al Pla de Docència Digital - (foto 1)
  • Com a mostra d'agraïment al professorat, alumnat i famílies, l'equip directiu ha elaborat un vídeo amb el lema ‘Amb música, tot és més fàcil’ per l'esforç i dedicació en estos moments tan complicats

El Conservatori Professional de Música ha adaptat les classes al Pla de Docència Digital. A causa de les circumstàncies extraordinàries de confinament a casa, el Conservatori ha reorientat l’impartició de les tasques educatives.

El regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, ha assegurat que, en estos moments tan complicats, «hem d'agrair la implicació de la comunitat escolar per a adaptar-se al Pla de Docència Digital que ha mamprés l'equip directiu i el professorat per normalitzar la situació en els processos d'ensenyament i aprenentatge del centre, posant palés la importància de les TIC a l'educació musical».

L’equip directiu del Conservatori ha elaborat un vídeo amb el lema ‘Amb música, tot és més fàcil’, en agraïment al professorat, a l’alumnat, a les famílies, al Personal d’Administració i Servicis (PAS) i a l'Ajuntament de Sagunt, pel seu esforç i dedicació en estos moments, així com a totes les persones que vetlen pel nostre benestar.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar