16 de gener de 2021 16/1/21

La Conselleria d'Educació activa el web on tramitar l'admissió telemàtica del pròxim curs des de casa

La Conselleria d'Educació activa el web on tramitar l'admissió telemàtica del pròxim curs des de casa - (foto 1)
  • La presentació de sol·licituds telemàtiques d'admissió per a les etapes d'infantil i primària es farà del 8 al 16 de juny i per a la resta d'etapes del 17 al 25 de juny a través de www.telematricula.es

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha creat el web telematricula.es per a fer l'admissió escolar telemàtica per al pròxim curs 2020-2021 a qualsevol etapa educativa de manera ràpida i senzilla. Les famílies únicament necessiten tindre a mà el DNI o NIE per a obtindre la clau d'admissió necessària per a fer esta tramitació que es farà, majoritàriament, a través d'Internet.

El web telematricula.es naix amb l'objectiu d'afavorir que la gran majoria de la població que ha d'efectuar este tràmit puga fer-lo des de casa i que no es desplace a cap centre educatiu. Este procediment és sobretot important per a aquelles famílies que escolaritzen per primera vegada a fills i filles en aules de 2 anys gratuïtes i en Infantil de 3 anys, així com per a aquells estudiants que inicien un cicle formatiu d'FP o volen cursar 1r de Batxillerat. En la resta d'etapes educatives les famílies utilitzen este procediment en menor mesura, ja que només s'ha d'utilitzar per a canviar els fills i filles de centre educatiu per raons com, per exemple, el canvi de residència d'una població a una altra.

Des de l'Ajuntament de Sagunt es recorda que el procés d'admissió en Infantil i Primària es farà del 8 al 16 de juny i en la resta d'etapes del 17 al 25 de juny. En el web telematricula.es hi ha diferents finestres que estaran actives per a cada moment del calendari d'escolarització. És per això que ara ja es pot consultar la informació bàsica sobre el procediment en l'apartat de preguntes freqüents.

No obstant això, per a iniciar la tramitació el que cal fer és obtindre la 'clau d'admissió' en una finestra específica que es podrà generar a partir del 8 de juny en Infantil i Primària, no abans; i a partir del 17 de juny en la resta d'etapes educatives.

Pujar