elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell Rector del Consell Agrari de Sagunt aprova els pressupostos de 2020

El Consell Rector del Consell Agrari de Sagunt aprova els pressupostos de 2020
  • Entre les partides, destaca la contractació plurianual d'empreses per a la repavimentació i el manteniment de camins i l'adquisició de drons per a la vigilància dels camps

El Consell Rector del Consell Local Agrari ha aprovat els pressupostos per a 2020. Es tracta d'uns pressupostos en els quals s'augmentaran les partides per a reparar camins i per a la vigilància dels camps.

La partida referent a la repavimentació i manteniment de camins «ha experimentat una pujada considerable», ha assegurat la regidora, Gloria Parra, «perquè un dels objectius primordials és que l'any 2020 es facen contractes plurianuals amb empreses dedicades a la repavimentació i al manteniment de camins per a així poder actuar globalment en tot el terme i no com ara, ja que són actuacions aïllades en zones que realment ho necessiten».

Una altra de les partides destacables és la destinada a la compra de drons, de la qual «estem molt satisfets tant tots els membres del Consell Rector com jo d'haver-la introduït». Es tracta d'una reivindicació dels agricultors «des de fa molt de temps i esta era l'oportunitat d'or per a introduir en el pressupost una partida destinada a esta compra perquè els drons faciliten i asseguren el treball dels guàrdies rurals i puguen actuar d'una forma més àmplia garantint la seguretat en el camp».

Pujar