7 d’agost de 2020 7/8/20

El Consell Assessor de Turisme es reunix de manera telemàtica per a tractar assumptes sobre la desescalada dels diferents sectors implicats

El Consell Assessor de Turisme es reunix de manera telemàtica per a tractar assumptes sobre la desescalada dels diferents sectors implicats - (foto 1)
  • Es va parlar, entre d’altres, dels protocols a seguir per l'hostaleria que ha marcat el Govern Central o de les diferents mesures de seguretat que des de Turisme s'implantaran

El Consell Assessor de Turisme es va reunir ahir, dijous 7 de maig, per a informar dels protocols a seguir per l'hostaleria que ha marcat el Govern d'Espanya i que es troben en fase d'esborrany, així com per a anunciar diverses mesures de seguretat que des de Turisme s'implementaran, consensuades per totes les associacions d'hostalers del municipi per a unificar la imatge i oferir així coordinació i seguretat.

Altres assumptes que es van tractar van ser les diverses accions per a afavorir la reactivació de l'hostaleria i del municipi en general que aniran acompanyades de campanyes de promoció. A més es van recollir propostes de les diferents associacions i grups polítics del municipi que integren el Consell Assessor de Turisme.

Segons la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt, Natalia Antonino, la celebració telemàtica del Consell d'ahir va comptar amb una considerable assistència de membre als qui se'ls va informar de la gestió realitzada per part del departament durant el confinament «que ha consistit, entre d’altres, a mantindre informades des de del minut zero totes les associacions pertanyents o no al Consell de les diferents ajudes o protocols que han arribat de les diferents administracions, igual que ara sobre la desescalada». Tota esta informació es facilita, segons la delegada, resumida i aclarida, als diferents components. Entre les accions de caràcter dinamitzador i de promoció de la ciutat dutes a terme pel departament i comunicades al Consell es troben la campanya ‘Des de la meua finestra’ o els diferents jocs que s'han realitzat per a descobrir el patrimoni de la ciutat.

També es van comunicar les diferents reunions que s'han donat tant amb Generalitat Valenciana com amb l'Estat, així com de les conclusions extretes del Fòrum de l'Hostaleria perquè tot el sector estiguera informat de la mateixa manera.

Així mateix, segons la regidora, es va informar de les ajudes que va anunciar el consistori «i es va escoltar la veu dels diferents sectors sobre com estan portant esta situació, sobre l'afectació que anava a tindre el turisme dins del municipi i com s'anaven a implantar les diferents mesures per a tornar a ser una ciutat atraient com ara i que tot eixe treball que s'ha realitzat fins al moment no es perdera».

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar