5 de desembre de 2020 5/12/20

El concurs de pintura del Barri Obrer s’amplia un dia més por les pluges

  • A causa de les condicions meteorològiques, l'associació ha ampliat una jornada per a la realització de les obres artístiques, per la qual cosa el lliurament de premis serà demà divendres

El concurs de pintura en asfalt de les festes del Barri Obrer del Port de Sagunt amplia la seua programació un dia més a causa de les pluges. En este sentit, l'Associació Cultural Barri Obrer ha pres la decisió d'estendre una jornada per a la realització de les obres artístiques al carrer.

D'esta manera, el lliurament de premis es realitzarà demà divendres, 23 d'agost, a les 18 hores, i no esta vesprada tal com estava previst. A continuació, es produirà la deliberació del jurat i més tard, a les 21.30 hores, s'entregaran els guardons als premiats.

El programa d'actes continuarà el cap de setmana amb un torneig d'escacs, un concurs de dibuix infantil i jocs infantils, tancant les festes amb la tradicional cavalcada de disfresses i xocolatada.

Recordar que el departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt enguany s'ha fet càrrec, excepcionalment, de la despesa del concurs de pintura d'estes festes.

Pujar