elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Concert de Primavera de l'Orquestra Simfònica Lira Saguntina arriba a l'Auditori Joaquín Rodrigo

El Concert de Primavera de l'Orquestra Simfònica Lira Saguntina arriba a l'Auditori Joaquín Rodrigo
  • L'actuació tindrà lloc diumenge que ve, 30 de maig, a les 12 hores i l'entrada serà gratuïta

El Concert de Primavera de l'Orquestra Simfònica Lira Saguntina tindrà lloc diumenge que ve, 30 de maig, a l'Auditori Joaquín Rodrigo a les 12 hores. L'actuació està pensada per a tots els públics, l'aforament serà limitat i, l'entrada, gratuïta.

El programa que presentarà l'Orquestra Simfònica Lira Saguntina per a este Concert de Primavera de 2021 és un concert íntegrament dedicat a la música anglesa. El concert tindrà dues seccions ben diferenciades, però interpretades en una sola part.

La primera d'elles amb la música barroca de Purcell i Häendel. Com a obertura presentarà el Rondeau de la Suite en 10 moviments de la música incidental que va compondre Purcell per a l'obra de teatre Abdelazer o la Venjança del Moro en el mateix any de la seua mort, 1695. S'interpretarà a posteriori un dels més coneguts concerts grossos de Häendel, alemany de naixement, però considerat com un compositor anglés. Serà el concert número 1 del opus 6 del compositor. El concert continuarà amb música del gènere conegut com a ‘light music’.

Durant el concert es contemplaran per part de l'organització les mesures sanitàries i de prevenció enfront de la pandèmia, que seran, així mateix, d'obligat compliment per al públic. Les entrades es podran adquirir en línia a través del següent enllaç: https://www.servientradas.com/espectaculo/AYUNTAMIENTO_DE_SAGUNTO/2/concert-de-primavera.html

Pujar