elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Sagunt demana solucions a la saturació del servei d’autobusos

  • Des de Compromís Sagunt exigeixen una solució als problemes que estan tenint els usuaris de l’autobús que connecta ambdós nuclis de la ciutat amb València

“L’aprovació d’una mesura tan positiva com la gratuïtat del transport públic per als joves no ha de convertir-se en un problema per la falta de previsió.”, assenyala el secretari local de la formació nacionalista Lluís Alcaide. I és que des de Compromís creuen que cal augmentar la freqüència d’autobusos en les hores punta: “són unes hores en que ja hi havien problemes de massificació i denúncies pel perill d’anar per l’autovia amb moltes persones dretes. Els usuaris de la part alta del Port de Sagunt i de la zona baixa de Sagunt no saben si quan arribe l’autobús hi podran accedir. Sí que saben que no podran fer el viatge asseguts, això segur.”

Alcaide creu que hi ha que anar amb molta cura amb les accions i decisions que es prenen des de les administracions, com per exemple en este cas: “la promoció tan necessària del transport públic s’ha de fer en condicions per aconseguir un doble benefici: l’ajuda econòmica a la joventut i el retrocés en l’ús dels vehicles particulars. Si no, podria ser inclús contraproduent.”

Pujar