24 de novembre de 2020 24/11/20

Comerç de Sagunt lliura els premis de la campanya de nadal ‘Comprar en el comerç local té premi’

Comerç de Sagunt lliura els premis de la campanya de nadal ‘Comprar en el comerç local té premi’ - (foto 1)
  • L'alcalde de Sagunt i la regidora de Comerç i Mercats han entregat els televisors, els telèfons mòbils intel·ligents, els rellotges intel·ligents, els ordinadors portàtils i les bicicletes elèctriques del sorteig

MÉS FOTOS
Comerç de Sagunt lliura els premis de la campanya de nadal ‘Comprar en el comerç local té premi’ - (foto 2)

El Saló de Plens de l'Ajuntament ha rebut els guanyadors i les guanyadores del sorteig que la delegació de Comerç va celebrar dilluns passat amb motiu de la campanya ‘Comprar en el comerç local té premi’. L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la regidora de Comerç i Mercats, Gloria Parra, han entregat els premis que consistien en dos televisors, dos telèfons mòbils intel·ligents, dos bicicletes elèctriques, dos ordinadors portàtils i dos rellotges intel·ligents. A l'acte també han assistit les regidores i el regidor de l'Equip de Govern, Mª José Carrera, Mª Josep Soriano i Alejandro Sotoca.

La delegada de Comerç i Mercats, Gloria Parra, ha agraït a la ciutadania, i especialment als qui han guanyat els premis, per confiar en el comerç de proximitat i ha manifestat que des de l'Equip de Govern «estem convençuts i conscienciats de donar suport al comerç local però en esta batalla necessitem que la ciutadania done suport a este tipus de campanyes que des de l'Ajuntament organitzem amb tant d'afecte». La regidora ha recordat que al final «l'hàbit de consum se`l crea un mateix i és des d'un mateix des d'on ha de nàixer aqueixa consciència que comprar en el comerç local és afavoridor per a si mateix i per a l'entorn més pròxim».

Per la seua banda, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha declarat que apostar pel comerç local té molt de sentit «per al tipus de ciutat que nosaltres volem crear, una ciutat on els carrers estiguen vius i siguen segurs i on la gent es continue saludant pel carrer, perquè tot això crea un teixit social que ens fa únics com a societat i això és alguna cosa que hem d'acaronar i cuidar», i també ha agraït la participació massiva de la ciutadania en esta campanya.

Per a esta campanya, que ha durat 13 dies, es van distribuir 225.000 bitllets en els aproximadament 500 comerços de la ciutat que hi estaven adherits. Els premis, valorats en 9.294 euros, es van sortejar dilluns passat a l'Ajuntament de Sagunt en un acte obert a tot el públic en el qual regidors de la Corporació Municipal, així com representants de les associacions de comerciants de la ciutat i les falleres majors i membres de la Federació Junta Fallera Sagunt tragueren a l'atzar els bitllets premiats.

Pujar