elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comerç i Mercats llança la campanya "Treballa en els mercats municipals, un gran encert"

Comerç i Mercats llança la campanya "Treballa en els mercats municipals, un gran encert"

  La regidoria de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt llança una nova campanya de dinamització dels mercats municipals davall el lema "Treballa en els mercats municipals, un gran encert".

  L'objectiu principal d'esta campanya és revitalitzar i promocionar els llocs vacants en els dos equipaments comercials del municipi i donar a conéixer els mercats municipals com a opcions de treball, a més del gran atractiu que tenen en requerir una xicoteta inversió i destaca el fet de ser establiments dinamitzadors de la ciutat.

  El regidor de Comerç i Mercats, Sergio Moreno, considera "importantíssim realitzar este tipus de campanyes per a revitalitzar i impulsar els mercats municipals, posar en valor estos equipaments on es ven producte de qualitat excepcional a molt bon preu i sobretot com a mesura per a generar ocupació oferint d'esta forma estupendes oportunitats de negoci per a aquelles persones interessades".

  Un total de 31 llocs de venda s'han tret a licitació mitjançant subhasta, 13 del Mercat Municipal de Sagunt i 18 del Mercat Municipal del Port de Sagunt, on es podran situar activitats com: fruites i verdures, peixos, congelats, herbolari, dietètica, productes naturals, pastes cuites, productes làctics, ous, cansaladeria, formatges, vins i licors, fruites tropicals, caramels-llepolies, salses, fruites en conserva, melmelades, productes ecològics, productes de comerç just, etc.

  La inversió necessària per a emprendre un negoci en els mercats municipals serà el preu de licitació del lloc, en funció dels metres quadrats, i la taxa de Mercats que s'abona a l'Ajuntament. Esta es dividix en dos quotes semestrals de 773,49 € en concepte de recollida de fem, neteja en espais comuns, consum d'aigua, llum i telèfon de cada lloc, la quota mínima d'autònom i la quota estipulada per pertànyer a l'associació de comerciants.

  La campanya finalitzarà el 9 març de 2018 i per a la seua difusió es posaran punts d'informació en els dos mercats municipals i en els mercats de venda ambulants dels dos nuclis. A més, es col·locaran cartells de "lloc vacant" en cadascun dels llocs licitats i cartells anunciadors de la campanya en els diferents edificis municipals i portals web.

  Pujar