17 de gener de 2021 17/1/21

Comerç i Mercats estrena ‘Unió’ un nou vídeo de la campanya de dinamització del comerç i hostaleria local

Comerç i Mercats estrena ‘Unió’ un nou vídeo de la campanya de dinamització del comerç i hostaleria local - (foto 1)
  • La regidoria vol sensibilitzar la ciutadania i conscienciar de la importància dels negocis locals mitjançant estos continguts audiovisuals amb difusió en línia

La regidoria de Comerç i Mercats ha estrenat hui un nou vídeo dels que componen la campanya de dinamització del comerç i hostaleria local en col·laboració amb el Fòrum de l'Hostaleria, que inclou tant el comerç com l'hostaleria de la nostra ciutat. Davall el lema ‘Unió’, s'ha presentat este matí en roda de premsa amb la presència de l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la regidora de Comerç i Mercats, Gloria Parra; membres del Fòrum de l'Hostaleria i representants de l'hostaleria.

El departament de Comerç i Mercats vol, a través d’estos continguts audiovisuals que tindran difusió en línia durant el període d'Estat d'Alarma, sensibilitzar la ciutadania i conscienciar de la importància d’estos negocis i de la seua reactivació a causa de la crisi sanitària i econòmica actual. Després de la publicació d’este vídeo, quedaran 3 més per publicar davall el lema ‘Esforç’, ‘Comerç i clientela’ i ‘Optimisme’.

Gloria Parra ha assenyalat que amb este vídeo «estrenem la recta final de la campanya de sensibilització que hem fet amb moltíssim afecte, fent ús d’eixe gran missatge que és la ‘Unió’ i conjuminant esforços entre els departaments per a donar suport al comerç i a l'hostaleria de la nostra ciutat, perquè necessitaven este suport en esta greu crisi».

Parra ha recordat els inicis de la campanya amb vídeos que emulaven i assenyalaven una ciutat buida, per este motiu «traslladem el missatge que sense nosaltres ni el nostre suport, el comerç i l'hostaleria desapareixeria». A més, la regidora ha assegurat que es tracta «d’un homenatge als hostalers i als comerciants, posant-los cara i humanitzant el sector, perquè ells formen part de les nostres famílies, del nostre veïnatge, de les nostres amistats, i t'atenen amb tot l'afecte del món i amb un servici súper particularitzat».

Darío Moreno ha manifestat que no cal veure el xicotet comerç i l'hostaleria com un ens aïllat o com un sector com a tal «sinó realment com els nostres veïns i les nostres veïnes, i no sols de negocis sinó de persones que porten avant amb molt d'esforç els seus negocis, que contracten gent i generen ocupació a la ciutat, permeten que els nostres carrers estiguen vius i creen una xarxa social molt més potent, en definitiva, un model de ciutat viva que venim defensant des de l'Equip de Govern». Este model de ciutat, ha continuat l'alcalde, «hem de construir-lo entre tots ja que si això no ens ho creiem a títol col·lectiu, inclosa la ciutadania, no aconseguirem res».

La regidora també ha incidit que no hem d'oblidar «que el xicotet comerç i l'hostaleria locals van tancar els seus negocis per la nostra salut, per la nostra seguretat i gràcies a eixe sacrifici titànic que van fer tancant els seus comerços i els seus negocis hem pogut doblegar la corba, hem pogut anar avançant de fases», és per això que ara «és el moment que nosaltres retornem al xicotet comerç l'esforç, perquè sense nosaltres desapareixeran. És el moment d'anar de la mà amb l'hostaleria i fruit d'eixos compromisos i d'eixa solidaritat naix esta campanya de sensibilització que a mi m'emociona moltíssim i espere que a vosaltres també ho faça».

Amb la campanya i especialment amb este vídeo, segons l'alcalde, es plasma una estratègia conjunta, que els comerços i l'hostaleria parlen entre ells i treballen conjuntament i que hi haja una comunicació fluïda. «I si a això li sumes l'administració pública, diguem una comunicació triangular, el potencial per a revitalitzar la nostra ciutat és altíssim», ha declarat l'alcalde qui ha explicat que esta estratègia ja es treballava abans de la crisi per coronavirus però que hui té més importància que mai. Amb gestos com consumir en el comerç i l'hostaleria locals, segons el primer edil, es reactiva l'economia «i de nosaltres depén eixir junts sense deixar a ningú arrere per a crear un model de ciutat més enfortit de cara a futures situacions de crisi».

Pujar