elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen este mes els tallers de noves tecnologies per a persones majors de 65 anys

Comencen este mes els tallers de noves tecnologies per a persones majors de 65 anys
  • La iniciativa, que compta amb 30 tallers i 248 hores lectives en total, tindrà lloc en el municipi fins al mes de juny

L'Ajuntament de Sagunt, a través de la regidoria de Serveis Socials, oferix a les persones majors de 65 anys diversos tallers sobre les noves tecnologies des d'este mes d'octubre fins el mes vinent de juny de 2022. La iniciativa compta amb 30 tallers i 248 hores lectives en total, segons ha informat el regidor delegat, Alejandro Sotoca.

El taller Ajustes Básicos pretén integrar les ferramentes que oferix el mòbil en el dia a dia, facilitant la comunicació i la participació de les persones majors, fomentant l'envelliment actiu i millorant la seua qualitat de vida. S'han organitzat 16 tallers sobre esta temàtica, 8 a Sagunt i 8 al Port de Sagunt, i cada taller tindrà una duració de 8 hores, 2 hores al dia i 2 dies a la setmana.

En este sentit, el taller es farà en horari de matí els dilluns i dimecres de 10 a 12 hores al Port de Sagunt i, d'altra banda, dijous i divendres de 10 h a 12 hores a Sagunt. Les persones que realitzen els tallers han d'aportar el seu dispositiu mòbil per protocol Covid.

D'altra banda, el taller Internet en su día a día pretén que els majors aprenguen a integrar Internet en la vida diària i que a més utilitzen les xarxes socials per a mantindre contacte amb familiars i amics, proporcionant una formació pràctica en les principals ferramentes digitals. Esta temàtica abastarà 10 tallers, 5 a Sagunt i 5 al Port de Sagunt, i cada taller tindrà una duració de 8 hores, 2 hores al dia i 2 dies a la setmana.

El taller Internet en su día a día tindrà un horari de matins els dilluns i dimecres de 10 a 12 hores al Port de Sagunt i dijous i divendres de 10 a 12 hores a Sagunt. Les persones que realitzen els tallers han d'aportar la seua tablet o ordinador portàtil, per protocol Covid.

Finalment, el taller Administración electrónica pretén que les persones majors adquirisquen els conceptes bàsics relacionats amb la eAdministración, així com els coneixements tècnics necessaris per a obtindre i manejar el certificat digital en els tràmits més freqüents utilitzats per la ciutadania.

S'han organitzat 4 tallers, 2 a Sagunt i 2 al Port de Sagunt, i cada taller tindrà una duració de 10 hores, de dilluns a divendres 2 hores per dia, en horari de matins de 10 a 12 hores. Les persones que realitzen els tallers han d'aportar la seua tablet o ordinador portàtil, per protocol Covid.

La primera edició dels tres tallers serà del 18 d'octubre al 21 de desembre i la segona edició serà del 9 de gener al 30 de juny. Així mateix, a cadascun dels tallers podran assistir 10 alumnes, encara que la xifra pot variar a 12 si canvia el protocol Covid.

Pujar