5 d’abril de 2020 5/4/20

Comencen les activitats lúdico-esportives de la XXI edició del Campus Dofí

Comencen les activitats lúdico-esportives de la XXI edició del Campus Dofí - (foto 1)
  • D'1 al 12 juliol i del 15 al 26 juliol, començaran també les activitats de Campus Atletisme

MÉS FOTOS
Comencen les activitats lúdico-esportives de la XXI edició del Campus Dofí - (foto 2)

Hui, 21 de juny, comença la XXI edició del Campus Dofí que organitza la regidoria d'Esports amb un total de 543 inscrits. Es tracta d'unes activitats lúdico-esportives que es desenvoluparan durant els mesos de juny i juliol per a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys. Per al campus s'habilitaran dos períodes per a la realització d'estes activitats: del 21 de juny al 10 de juliol i de l'11 al 31 de juliol.

D'altra banda, el mes que ve, de l'1 al 12 juliol i del 15 al 26 juliol, començarà la XV edició del Campus Atletisme. L'horari serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores per a xiquets de 6 a 14 anys. Es realitzaran, en el Poliesportiu Municipal (internuclios), diferents activitats com a proves de velocitat, pes, badminton, hoquei, mini-bàsquet, voleibol, robòtica i relleus, entre d’ altres.

El termini d'inscripció començava el 20 de maig i acaba hui divendres, 21 de juny. La gestió es realitzarà a través del correu electrònic campusatletismo@aytosagunto.es  aportant les següents dades: nom del xiquet/es, edat, telèfon de contacte, quinzena en la qual està interessat/a i talla de la samarreta. Fins hui la primera quinzena ha cobert les seues places amb 40 inscrits, però encara queden dos places vacants per a la segona quinzena.

Pujar