21 de setembre de 2020 21/9/20

Comença el Campus Pasqües amb activitats aquàtiques

Comença el Campus Pasqües amb activitats aquàtiques - (foto 1)

    El Campus Pasqües, impulsat pel departament d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt, s'ha iniciat este matí. Es tracta d'un programa d'activitats destinades a xiquets i xiquetes, d'entre 3 i 12 anys, perquè realitzen activitats esportives durant les vacacions de pasqua. Des de hui, i fins al divendres (inclòs), els inscrits realitzaran tot tipus d'activitats compreses en el programa d'Esport en Edat Escolar, entre les quals destaquen activitats aquàtiques, futbol i bàsquet. Totes les activitats es realitzaran al Poliesportiu Municipal (internuclis) des de les 8.30 fins a les 13.30 hores.

    Els escolars, que arriben a la trentena, han començat hui les activitats i han pogut gaudir d'un matí en la piscina del poliesportiu. S'han format dos grups, un de 3 a 4 anys, i un altre de 4 a 12 anys, i tots dos grups han comptat amb la supervisió de cinc monitors especialitzats contractats de la borsa de treball del departament d'Esports. D'una banda, els més xicotets han realitzat classes de familiarització amb el mitjà aquàtic, mentre que els majors han fet activitats lúdico-esportives.

    Durant els pròxims dies continuarà oberta la inscripció per a la resta d'activitats del campus, amb un preu de 8 euros per dia.

    Pujar