elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comeche es proclama campió de veterans en la 1a competició social de 2020 de Recorreguts de Tir a Elx

Comeche es proclama campió de veterans en la 1a competició social de 2020 de Recorreguts de Tir a Elx
  • L'oficial de la Policia Local de Sagunt també ha quedat quart en la classificació final del torneig

MÉS FOTOS
Comeche es proclama campió de veterans en la 1a competició social de 2020 de Recorreguts de Tir a Elx - (foto 2)

L'oficial de la Policia Local de Sagunt, Antonio Comeche, s'ha proclamat campió de veterans en la 1a Competició Social de l'any 2020 de la modalitat de Recorreguts de Tir en el Club de Tir d'Elx. Així mateix, Comeche va obtindre el quart lloc en la classificació general, reconeixent que les tres primeres classificacions van estar molt renyides i amb un resultat de punts molt similar.

Actualment, i per disseté any consecutiu, Antonio Comeche compta amb la condició d'esportista federat en la Real Federació de Tir Olímpic de la Comunitat Valenciana i competix, tant en àmbit nacional com internacional, en la modalitat de Recorreguts de Tir. L'esportista i policia compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt.

La competició disputada a Elx consistia a resoldre sis exercicis amb participants de tota la Comunitat Valenciana amb un alt nivell, entre els quals estaven els actuals campions d'Espanya tant de l'any 2018 com 2019. Quatre dels exercicis consistien a realitzar desplaçaments físics llargs, tirs a curta i llarga distància i altres adversitats que posaven a prova la destresa i capacitat dels esportistes.

Segons l'oficial, va ser una competició bastant regular en la que ell no va cometre cap penalització, si bé si li va penalitzar considerablement el crono del segon exercici que consistia en 32 tirs mínim i en el qual Comeche va haver de realitzar cinc més per a abatre uns blancs metàl·lics. La competició la va culminar amb un dels exercicis llargs de 32 tirs amb el qual va aconseguint la victòria.

Després dels bons resultats obtinguts en la competició, Antonio Comeche afronta els següents esdeveniments amb grans expectatives, com per exemple el Campionat Provincial que se celebra este mes a Llíria i la Competició Social que es desenvoluparà en el Camp de tir de Mediana d'Aragó, Saragossa.

Comeche vol fer una menció especial als seus col·laboradors Pulpería Terra Meiga, Autocars Marqués S.L., Gasoprix i Citroen Automóviles Sagunto, així com a la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt.

Pujar