31 de maig de 2020 31/5/20

La Colla Verda convoca la ciutadania a la tercera plantació de flora dunar

La Colla Verda convoca la ciutadania a la tercera plantació de flora dunar - (foto 1)
  • Dissabte, 14 de desembre, a les 10.30 hores, es realitzarà una plantació massiva a la platja de Corinto-Malva-rosa

La Colla Verda, projecte de voluntariat ambiental de l'Ajuntament de Sagunt i Acció Ecologista-Agró, anima la ciutadania a acolorir de verd la platja de Corinto-Malva-rosa. Este dissabte, 14 de desembre, a les 10.30 hores, s'ha convocat la tercera plantació massiva amb la qual tancaran l'any. També el 15 de desembre, d'11 h a 13.30 h, es desenvoluparà una visita guiada a la Casa Penya i es realitzarà una observació solar amb telescopi.

Concretament l'actuació, del 14 de desembre, tindrà lloc a les Cases de Queralt, un racó del litoral saguntí on van començar l'any passat. L'objectiu és aportar un granet d'arena per a minimitzar l'erosió litoral que patix esta platja.

Les dunes, a més de ser un meravellós oasi de biodiversitat entre terra i la mar, és la principal protecció natural que tenen les platges contra l'erosió litoral. Per este motiu, la Colla Verda ha centrat les seues activitats de tardor a millorar i conservar els ecosistemes dunars de la capital del Camp de Morvedre.

D'altra banda, per al 15 de desembre, es desenvoluparà una visita guiada a la Casa Penya

El punt de trobada serà la Casa Penya i per a poder participar-hi cal enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com.

Pujar