21 de setembre de 2020 21/9/20

El Centre Cultural Mario Monreal puja el teló a 'Cuzco', la nova obra de teatre del saguntí Víctor Sánchez

El Centre Cultural Mario Monreal puja el teló a 'Cuzco', la nova obra de teatre del saguntí Víctor Sánchez - (foto 1)
  • Després de tres setmanes al Rialto de València, l'obra coproduida pel Institut Valencià de Cultura i l'Ajuntament de Sagunt es representarà dissabte que ve 11 de novembre en l'auditori del carrer Roma

El dramaturg saguntí Víctor Sánchez posarà en escena la seua nova obra Cuzco dissabte que ve 11 de novembre, a les 19.30 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal. Esta coproducció del Institut Valencià de Cultura i l'Ajuntament de Sagunt, escrita i dirigida per Víctor Sánchez, narra la travessia interior d'una parella en crisi que viatja a la ciutat de Cuzco (Perú) per salvar la seua relació i que obrirà ferides del passat i canviarà les seues vides per sempre.

En la seua estrena, l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, lloà el treball del dramaturg Víctor Sánchez i digué d'ell que és l'autor "amb major projecció que tenim en esta ciutat ja que el seu nom no solament sona en l'àmbit teatral valencià, sinó que també ho fa en el panorama espanyol" i és per açò que l'Ajuntament de Sagunt "ha col·laborat en la producció de l'obra com fem amb tots els artistes que són mereixedors del nostre suport".

Des del departament de Cultura, el regidor José Manuel Tarazona assegura que és un honor per a l'Ajuntament de Sagunt poder recolzar esta obra, de gran qualitat i el director de la qual ha adquirit renom en el món del teatre.

Els actors Silvia Valero i Bruno Tamarit donen vida a la parella protagonista d'esta obra de creació pròpia l'escenografia de la qual és a càrrec de la porteña Mireia Vila, la il·luminació a càrrec de Mingo Albir i la música de Luis Miguel Cobo. L'obra arribarà a l'auditori saguntí després de tres setmanes en el teatre Rialto de València, on el guanyador del Premi Max 2016 al millor actor revelació per Nosotros no nos mataremos con pistolas i nominat en els Max 2017 en la mateixa categoria per A España no la va a conocer ni la madre que la parió, Víctor Sánchez, va obrir la temporada de produccions de Teatre del Poble Valencià. Posteriorment arribarà al teatre Principal de Castelló i al Arniches d'Alacant.

Les entrades, que ja estan a la venda, es poden adquirir en les diferents plataformes de venda o en el mateix auditori al preu de 9 euros.

Pujar