24 de novembre de 2020 24/11/20

El casc històric acollirà el VII Gran Fons de Muntanya Ciutat de Sagunt

El casc històric acollirà el VII Gran Fons de Muntanya Ciutat de Sagunt - (foto 1)

  El pròxim dimecres 1 de maig se celebrarà el VII Gran Fons de Muntanya Ciutat de Sagunt, organitzat pel Club d’Atletisme Sagunt. Els participants arrancaran des de la plaça Major. Durant la jornada es disputaran dos carreres: una de 12 quilòmetres i una altra de 19, totes dos pel casc històric i per muntanya i en les quals les corredores i corredors podran gaudir del patrimoni històric de la ciutat. A més, també es durà a terme una prova per als més xicotets, que consistirà en dos voltes a l'Església de Santa Maria. A l'acte de presentació que s’ha celebrar hui a l’Ajuntament, han assistit representants del Club d’Atletisme Sagunt, amb l'alcalde de la ciutat, Quico Fernández i el regidor d'Esports, Miguel Chover.

  “Nosaltres com a ajuntament col·laborem en totes les activitats esportives, que cada vegada són més freqüents, de major quantitat de participants i de major qualitat, la qual cosa denota el nostre compromís amb l'esport”, ha assenyalat l'alcalde. A més, ha destacat els nombrosos esdeveniments que s'estan presentant últimament: ciclisme, patinatge, gimnàstica, futbol, handbol, bàsquet i hoquei.

  Miguel Chover ha afirmat que l'atletisme és un dels esports que “estem descobrint i potenciant d'una manera molt important; que hi haja clubs com el Club d’Atletisme Sagunt per a nosaltres és molt agradable i per descomptat la col·laboració és plena des del primer moment”.

  Quico Fernández també ha assenyalat la quantitat d'esportistes federats amb els quals compta Sagunt i que col·laboren amb el projecte de ciutat saludable, de ciutat que “pensa en tots, en els més xicotets i els més majors, en l'esport competitiu i l'esport d'oci; acabem la capitalitat cultural valenciana però podríem tindre la capitalitat esportiva”.

  Belén Sánchez, membre del Club d’Atletisme Sagunt, ha volgut animar la gent a participar en la competició i també en la barbacoa que es realitzarà en la plaça Major en finalitzar les competicions: “És una carrera molt bonica amb la qual la gent de fora està molt contenta, perquè és una forma de conéixer Sagunt i gaudir del paisatge”.

  Per a acabar, l'alcalde ha animat a participar “els xiquets i xiquetes i a totes aquelles persones a les quals els agrada córrer, perquè siga un gran dia de l'esport.”

  Pujar