elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Casal Jove projectarà la final de primavera del Campionat d'Europa de la League of Legends

El Casal Jove projectarà la final de primavera del Campionat d'Europa de la League of Legends

    La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha programat per a este cap de setmana la projecció de la final de primavera del Campionat d'Europa de la League of Legends. Diumenge que ve 14 d'abril, el Casal Jove del Port de Sagunt acollirà la retransmissió en directe de la final de la competició d'un dels videojocs multijugador que més èxit i aficionats té en l'actualitat.

    Els aficionats a la League of Legends (LOL) podran gaudir, a partir de les 17.30 hores, d'una jornada en la qual seguiran la final que es durà a terme este cap de setmana a Rotterdam. Es tracta d'una aposta continuada de la regidoria de Joventut pels E-Sports, competicions professionals de videojocs que s'han convertit en un fenomen cada vegada més seguides a Espanya, sobretot entre els jóvens de 15 a 25 anys i que l'any passat va aconseguir una audiència acumulada a Espanya superior a 20 milions de persones.

    A les 17.30 hores serà l'obertura de portes i des de l'organització asseguren que crearan un entorn especial perquè els i les jóvens puguen gaudir del fenomen E-Sports i de la League of Legends. L'accés serà gratuït però les entrades estaran limitades a l'espai de la sala.

    Pujar