27 de novembre de 2020 27/11/20

El Casal Jove projecta la pel·lícula ‘Animales fantásticos y dónde encontrarlos’ hui divendres 26 d'abril

El Casal Jove projecta la pel·lícula ‘Animales fantásticos y dónde encontrarlos’ hui divendres 26 d'abril - (foto 1)

    Les projeccions del cicle Cinema Club del Casal Jove del Port de Sagunt continuen amb la pel·lícula Animales fantásticos y dónde encontrarlos (Regne Unit, 2016). La projecció serà en castellà per a tots els públics i l'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament. La pel·lícula es troba emmarcada dins del cicle organitzat per la delegació de Joventut i serà projectada a les 19 hores amb una durada de 133 minuts.

    La sinopsi conta que, l'any 1926, Newt Scamander acaba de completar un viatge per tot el món per  trobar i documentar una extraordinària selecció de criatures màgiques. Una volta a Nova York fent una breu parada en el seu camí, podria haver arribat i eixit sense incidents, però no per a un Muggle anomenat Jacob, un cas perdut de màgia. A més a més, la fugida d'algunes criatures fantàstiques de Newt  podrien causar problemes al món màgic i al món Muggle.

    La pel·lícula del gènere èpic-fantàstic està dirigida per David Yates basada en el llibre de J. K. Rowling. Rowling ha dit que es tracta d'una pel·lícula amb una història ambientada en el mateix món màgic que la saga de Harry Potter però amb personatges nous. Alguns dels actors són Eddie Redmayne (protagonista), Katherine Waterston, Ezra Miller, Alison Sudol, Dan Fogler, Colin Farrell i Ron Perlman.

    Pujar