31 de maig de 2020 31/5/20

La Casa Penya estrena ‘Camins de l’aigua’, un vídeo que analitza el recorregut de l'aigua per tres zones humides valencianes de gran valor ambiental

La Casa Penya estrena ‘Camins de l’aigua’, un vídeo que analitza el recorregut de l'aigua per tres zones humides valencianes de gran valor ambiental - (foto 1)
  • L'obra audiovisual s'estrena el pròxim 14 de novembre, a les 19.30 h, i inclou un col·loqui posteriorment a la visualització de la producció

MÉS FOTOS
La Casa Penya estrena ‘Camins de l’aigua’, un vídeo que analitza el recorregut de l'aigua per tres zones humides valencianes de gran valor ambiental - (foto 2)

Acció Ecologista-Agró, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt, estrena a la Casa Penya el pròxim 14 de novembre, a les 19.30 h, l'obra audiovisual Camins de l’aigua. Un vídeo que analitza el recorregut de l'aigua fins arribar a tres zones humides valencianes de gran valor ambiental: la Marjal d'Almenara, l'Albufera de València i la Marjal de Pego-Oliva.

L'estrena d'este audiovisual, en el centre d'educació ambiental de la Marjal d'Almardà-Almenara, inclou un col·loqui posterior a la visualització del vídeo, en el qual els representants dels diferents actors locals que participen de la gestió de l'aigua en la Marjal d'Almenara podran debatre sobre els assumptes que els ocupen.

Camins de l’aigua ha sigut produït amb el suport de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica. Concretament, a través de les ajudes de la Conselleria per a associacions de defensa mediambiental per a la difusió de bones pràctiques en l'ús de l'aigua.

Així mateix, Acció Ecologista-Agró projectarà pròximament este vídeo en el Parc Natural de l'Albufera de València i en el Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva que, al costat de la Marjal d'Almenara, són els grans protagonistes d'este audiovisual, que aposta per una gestió responsable de l'aigua per a conservar els valors naturals d'estes tres zones humides valencianes.

 

Pujar