20 de gener de 2020 20/1/20

La Casa Municipal de Cultura de Sagunt acull l'obra teatral ‘L’Electe’

La Casa Municipal de Cultura de Sagunt acull l'obra teatral ‘L’Electe’ - (foto 1)
  • L'espectacle arriba este divendres 8 de novembre, a les 21.30 h i està destinat per a tots els públics

Divendres que ve 8 de novembre, a les 21.30 h, la Casa Municipal de Cultura de Sagunt acollirà l'obra L’Electe de la companyia L'Horta Teatre. Un espectacle en valencià dirigit pel dramaturg, Carles Sanjaime, que al costat de l'autor de l'adaptació, Juli Disla, realitzen una adequació de l'obra original de Ramón Madaula a la realitat valenciana.

La composició teatral és una peça còmica en un acte sobre el president d'un país que el dia del seu discurs d'investidura descobrix els vertaders motius que l'han espentat finsa la presidència.

Els actors encarregats de donar vida als personatges són Josep Manel Casany i Alfred Picó, qui també exercix de productor executiu. Ramón Madaula, autor de l’obra original, ha destacat la representació dels dos actors.

Madaula, en el marc de la comèdia i de la reflexió que convida l'obra, explica: «Sempre m'ha inquietat saber quines són les motivacions que mouen a un individu, o indivídua, a ser president, o presidenta, del seu país. Una responsabilitat que la majoria de ciutadans segur que defugiríem. A més de l'ambició de poder o els afanys legítims per a millorar el món, sospite que hi ha altres motivacions».

Carles Sanjaime, director de l'obra, atresora el Premi de la Generalitat a la millor interpretació i a la millor direcció, a més de comptar en el seu haver amb altres dos premis de la crítica. Sens dubte, és un dels màxims representants de les arts escèniques valencianes. Algunes de les representacions més populars són El teu gat s’ha mort, Como gustéis, Romeo y Julieta, Centaures, La Gran Semiramís, El Veneno del teatro, O tú o res, Estimada Anuchtka, entre moltes altres.

ocultar
La Casa Municipal de Cultura de Sagunt acull l'obra teatral ‘L’Electe’
Pujar