22 de gener de 2021 22/1/21

La carrera solidària a favor d'Unicef celebrada el diumenge ha recaptat més de 1.600 euros per a projectes solidaris d'Infància

La carrera solidària a favor d'Unicef celebrada el diumenge ha recaptat més de 1.600 euros per a projectes solidaris d'Infància - (foto 1)
  • En total, van participar 519 corredors en la carrera i 1.000 persones en les activitats, tallers i jocs infantils per a commemorar el Dia dels Drets de la Infància

MÉS FOTOS
La carrera solidària a favor d'Unicef celebrada el diumenge ha recaptat més de 1.600 euros per a projectes solidaris d'Infància - (foto 2)

Diumenge passat, 1 de novembre, va tindre lloc la IV Carrera Solidària a favor d'Unicef ‘Pels drets de la Infància’ a través de la qual s'ha recaptat un total de 1.639,27 euros que van destinats al projecte ‘La teua donació canvia vides hui’. La carrera, com tots els anys, està organitzada pels departaments de Joventut i Cooperació Internacional de l'Ajuntament de Sagunt, amb la col·laboració de la regidoria d'Esports i els clubs locals d'atletisme Atletisme Sagunt i Club Camp de Morvedre. També han col·laborat empreses com Carrefour, Frit Ravich, Panamá i Importaco.

En total, 519 corredors han participat en la carrera que va partir del Casino de la Gerència i que va comptar amb dos versions, una familiar de 2’5 km i una altra competitiva de 5 km. En el cas del recorregut més curt, s'han registrat 406 inscripcions, de les quals 203 han sigut menors i 203 adults. En el cas de la modalitat de 5 km, el total de corredors ha sigut de 113 persones. A més, l'esdeveniment va congregar a prop de 1.000 persones que també van voler commemorar el Dia dels Drets de la Infància i van participar en la resta de les activitats que es van organitzar, com van ser els jocs gegants i de taula, els castells inflables, pintacares, tallers i ambientació musical.

El regidor de Joventut i Cooperació Internacional, Guillermo Sampedro, ha declarat que «amb esta carrera volem reclamar els drets de la Infància i recordar que els xiquets i xiquetes també tenen veu i hem d'escoltar-los. També intentem visibilitzar la situació dels menors més desfavorits i per això la recaptació va dirigida a projectes d'Infància d'Unicef, una col·laboració que també forma part del programa Ciutats Amigues de la Infància del qual Sagunt forma part des de 2016. Cal agrair a la gent que ha participat, tant en la carrera com en les activitats paral·leles, així com als tècnics de l'Ajuntament, voluntaris, Protecció Civil, corresponsals i a les empreses que han col·laborat en esta iniciativa».

Pujar