elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La cantant, compositora i productora Patricia Kraus actuarà dissabte que ve a Sagunt

La cantant, compositora i productora Patricia Kraus actuarà dissabte que ve a Sagunt
  • Este dissabte, 23 d'octubre, a les 20 hores, l'artista presentarà el seu treball ‘Gotas’ en el Centre Cultural Mario Monreal. El preu de l'entrada és de 7 euros

El concert de la cantant, compositora i productora espanyola, Patricia Kraus, tindrà lloc en el Centre Cultural Mario Monreal (C/ Roma, 9) el dissabte, 23 d'octubre, a les 20.00 hores. Esta activitat està emmarcada dins de l'agenda cultural de tardor que organitza el departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt. Les entrades, que tenen un preu de 7 euros, es poden adquirir a través del següent enllaç.

En esta actuació, Kraus ens presenta el seu últim treball titulat ‘Gotas: música de mestizaje’. Les seues cançons destaquen pel seu ritme, subtilesa, passió i màgia, al costat d'una sensibilitat mestissa en les quals Patricia viatja en els seus records per paisatges que abasten estils i fonts d'inspiració variada: des del Jazz, Latin Jazz, Soul, Blues.

Cançons plenes d'originalitat i autenticitat, ressaltant la prodigiosa veu de Patricia i la simbiosi de tot el seu equip en este nou treball. És un treball amb un toc únic i especial, per la qual cosa ella el definix com un «encreuament de camins musicals».

Pujar