4 d’agost de 2020 4/8/20

La campanya de Turisme de Sagunt, ‘Conéixer la nostra ciutat té premi’, ja té guanyadors

La campanya de Turisme de Sagunt, ‘Conéixer la nostra ciutat té premi’, ja té guanyadors - (foto 1)
  • Este matí s'ha realitzat el sorteig de la campanya en el qual s'han repartit 13 lots de diferents empreses del municipi participants amb certificat de qualitat SICTED

MÉS FOTOS
La campanya de Turisme de Sagunt, ‘Conéixer la nostra ciutat té premi’, ja té guanyadors - (foto 2)

La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt ha realitzat el sorteig de la campanya ‘Conéixer la nostra ciutat té premi’. En el sorteig s'han donat a conéixer els premiats dels 13 lots amb diferents experiències oferides per empreses del municipi amb certificat de qualitat SICTED.

Els objectius d'esta campanya són la creació de sinergies entre les empreses participants amb la finalitat de la creació de paquets amb experiències turístiques; donar a conéixer a les empreses de la nostra localitat que treballen diàriament en la qualitat turística en Destinació; difondre un calendari d'esdeveniments anuals celebrats a Sagunt; i premiar el consum tant a la ciutadania del municipi com a turistes, perquè estos últims repetisquen la seua experiència i aconsellen Sagunt com a destinació Turística.

Per a poder optar als premis, les persones participants havien d'aconseguir encunys en allotjar-se en algun dels hotels o hostals del municipi o en consumir en alguna de les empreses participants. Des de Turisme asseguren que hi ha hagut una gran participació procedent de Comunitat Valenciana, Aragó, Madrid, País Basc i molta participació local.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha assegurat que enguany «hi ha hagut un 60% més de participació que en la passada edició, la qual cosa demostra el bon funcionament de la campanya i que continuarà treballant amb totes les empreses distingides en SICTED, és a dir, empreses que treballen diàriament en qualitat, amb l'objectiu de posicionar a la ciutat com una Destinació Turística de referència».

Amb dos encunys, sent un d'ells d'allotjament, s'han sortejat els següents premis: Menjar de tapes romanes per a 4 persones en La Taverna de la Serp i un val de productes artesans del Forn La Melica valorat en 10€; Sopar en Tapería Gernika, un còctel especial en quiosquet Pantalà Beach i circuit Spa Lola Torrente, tot per a dos persones; Sopar en Pizzeria Piccoli per a dos persones, 2 copes en The Harbour i consumició en cafeteria Cafelatte valorada en 10€; Smartbox oferit per l'agència de viatges Mundotour, un massatge facial més mesoteràpia en el Centro de Belleza Ana Estada i consumició valorada en 10€ en cafeteria Cafelatte; Lot de productes Bodegas Ferri i productes de la pastisseria Chocomel valorats en 40€ cadascun, i sopar per a dos persones en Wizard; Lot de productes Bodegas Micó valorat en 40€, sopar per a dos persones en La Borda d’ Costa i un val per a consumir en Cafelatte valorat en 10€; Joieria numismàtica de Sagunt oferida per la Llar del Déus, val de productes Artesans Forn La Melica valorada en 10€ i productes de Telepizza valorats en 40€; Menjar per a portar per a 4 persones oferida per Deli-k, un tour privat pel centre històric de la ciutat oferit per l'empresa Explora Sagunt i un val de productes de Forn La Melica valorat en 10€; i Sopar en el restaurant Arrels per a 2 persones, tour privat de 2h. de duració amb Celia Peris visites guiades i una consumició valorada en 10€ en Cafelatte.

Amb tres encunys, sent un d'ells d'allotjament, s'han sortejat els següents premis: Nit a l'Hotel Sensity Vent de Mar i menjar en Sopafrita per a dos persones, un val de productes en Heladería El Paseo valorat en 20€ i trasllat en Servitaxi; Nit en Hostal Teide i sopar en Restaurante vegetariano Frida per a 2 persones, un val de la Heladería Vèneta valorat en 20€ i trasllats Servitaxi; Nit en Hotel Els Arenals i sopar en el restaurant Le Fou per a dos persones. Un val de productes en Heladería el Paseo valorat en 20€ i trasllat en Radiotaxi; Nit en Domus Atilia i sopar en el restaurant Cyrus Dad per a dos persones. Val de productes Artesans Forn La Melica valorat en 10€ i trasllats en Radiotaxi.

A més, tots els premis de tres encunys inclouen una visita per a dos persones al centre històric de Sagunt amb l'empresa Quiero Cultura. I tots els guanyadors també podran gaudir d'una visita per a dos persones als espais arqueològics de Via del Pòrtic i Domus dels Peixos.

Des de Turisme agraixen la seua col·laboració a totes les empreses participants: Centro de Belleza Ana Estada, Deli-k, Celia Peris visitas guiadas, Arrels, Policía Local, Cafelatte, Explora Sagunto, Artesans Forn La Melica, Tapería Gernika, Cyrus Dad, Domus Atilia, La Borda d’Costa, La Llar dels Déus, Pantalan Beach, Pizzería Piccoli, The Harbour, Wizard Lounge, Museo Histórico de Sagunto, Mundotour, Radiotaxo (10 taxis), Hotel Els Arenals, Hostal Teide, Restaurante vegetariano Frida, Bodegas Ferri, Chocomel, Lola Torrente Centro de Belleza y Spa, Le Fou, La Taverna de la Serp, Sopafrita Gastrobar, platja d’Almardá i platja del Port de Sagunt, Servitaxi ( 10 taxis), Hotel Sensity Vent de Mar, Heladería El Paseo, Heladería Véneta, Telepizza, Quiero Cultura, Via del Pòrtic i Domus dels Peixos i les Tourist Info de Sagunt i del Port de Sagunt.

Pujar