30 de març de 2020 30/3/20

La bufanda quilomètrica contra la violència masclista s'exposarà a Sagunt

La bufanda quilomètrica contra la violència masclista s'exposarà a Sagunt - (foto 1)
  • Dins del programa d'actes del 25 de Novembre, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, l'àrea d'Igualtat acosta este projecte al municipi

L'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament Sagunt amb l'Associació Amigas Supervivientes, han organitzat per a dissabte que ve 9 de novembre l'exposició de la bufanda quilomètrica contra la violència masclista. L'acte tindrà lloc en la plaça Ramón de la Sota a partir de les 16.00 hores.

Es tracta d'un projecte de l'agrupació Madejas contra la violencia sexista' que té per objectiu teixir una gran bufanda col·lectiva, una peça artística de molts quilòmetres, que visibilitze i promoga la prevenció de les violències sexistes en totes les seues manifestacions. Actualment la bufanda compta amb més de 6 quilòmetres teixits i s'espera que la ciutadania es congregue per a continuar teixint.

Per a posar en valor el treball dels milers de dones que tixen contra la violència sexista es va gravar el documental ‘365 hilos de sonoridad que dimecres passat 6 de novembre es va projectar en el Casal Jove del Port de Sagunt. En ell es compta amb les veus de les protagonistes, recull el recorregut del projecte pels llocs per on ha viatjat la bufanda, explicant i visualitzant els processos i reivindicacions.

Pujar