elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘Benvinguts als majors’, un esdeveniment organitzat per Activitats al Medi Aquàtic

‘Benvinguts als majors’, un esdeveniment organitzat per Activitats al Medi Aquàtic
  • Una jornada on van haver masterclass de diverses disciplines com a aiguagim, marxa nòrdica i sentir el moviment

La primera edició de Benvinguts als majors, que és el primer esdeveniment de la temporada organitzat per Activitats al Medi Aquàtic (AMA) del departament d'Activitat física, Salut i Esports de l'Ajuntament de Sagunt, va tindre lloc dissabte passat, 27 de novembre.

L'esdeveniment es va desenvolupar seguint cauteloses mesures de seguretat, ja que estava destinat a un col·lectiu molt castigat per la pandèmia, tant física com mentalment. En eixe sentit, les principals motivacions del departament a l'hora de realitzar esta activitat era que els i les persones majors passaren un moment agradable, ple de diversió i, també, d'esport i activitat física.

Per a això, Activitats al Medi Aquàtic va organitzar una jornada on van haver masterclass de diverses disciplines com a aiguagim, marxa nòrdica i sentir el moviment. A més, es va treballar conjuntament amb l'àrea d'Activitat física i Salut que es va encarregar de dinamitzar totes les disciplines desenvolupades. La jornada es va clausurar amb un ‘dinar de germanor’.

A la jornada van assistir el regidor delegat del departament d'Activitat física, Salut i Esports, Javier Timón i el regidor de Serveis Socials, Alejandro Sotoca. Cal destacar la col·laboració de comerços com a Babilònia, DSL Laboral, Cronometra, Farmàcia Xilxes i Forns Domingo.

Pujar