29 de setembre de 2020 29/9/20

Els alumnes de l'Escola de la Unión Musical Porteña exhibeixen el seu talent i progressos en les audicions d'este trimestre

Els alumnes de l'Escola de la Unión Musical Porteña exhibeixen el seu talent i progressos en les audicions d'este trimestre - (foto 1)
  • Tots els estudiants, de qualsevol edat, nivell i especialitat, participen executant les peces musicals assignades

MÉS FOTOS
Els alumnes de l'Escola de la Unión Musical Porteña exhibeixen el seu talent i progressos en les audicions d'este trimestre - (foto 2)

Els alumnes de l'Escola de la Unión Musical Porteña exhibeixen el seu talent i progressos en les audicions d'este trimestre, que s'estan celebrant des de la setmana passada. Tots els estudiants, de qualsevol edat i nivell, separats per especialitats, participen executant les peces musicals assignades.

Es tracta d'una cita a la qual estan convidats els familiars i, per tant, és molt important per a demostrar l'evolució dels músics, sobretot dels més xicotets, que es preparen meticulosament i esperen el seu torn amb una mescla de nervis i il·lusió.

Durant tot l'any es fan tres audicions, coincidint amb els trimestres i avaluacions del curs, sent la més significativa l'última, que és conjunta de tots els alumnes, nivells i especialitats.

Pujar