23 d’octubre de 2020 23/10/20

Alternatura presenta sis rutes de senderisme i una activitat aquàtica per als pròxims mesos

Alternatura presenta sis rutes de senderisme i una activitat aquàtica per als pròxims mesos - (foto 1)
  • Esta iniciativa pretén donar a conéixer fonamentalment muntanyes de la Comunitat Valenciana

La delegació d'Esports ha presentat la programació de la temporada primavera-estiu 2020 d’Alternatura. Este projecte està emmarcat dins de l'àrea d'activitat física i salut, del departament d'Esports de Sagunt, i té com a objectiu promocionar la pràctica esportiva de muntanya i facilitar l'accés als ciutadans a esta tipus d'activitats. Esta edició inclou set activitats: sis rutes de muntanya i una aquàtica. Quatre de les eixides són per la Comunitat Valenciana i la resta a Terol, Lleida i  Bulgària.

La presentació del programa municipal Alternatura va tindre lloc en el col·legi de Begonya. Hi va participar el delegat d'Esports Javier Raro, acompanyat per tècnics municipals. També hi van assistir altres regidors de la Corporació i més de 50 persones. En acabar, van fer un recorregut pel col·legi per a conéixer la seua història.

El mes de març començarà amb senderisme a la Serra d’Espadà i per al mes d'abril està programada la pujada al pic Peñarroya (Terol). Al maig es realitzarà la ruta de Los Chorradores y el Barranco del Barcal a Navarrés, i també, una eixida de cap de setmana a Lleida per a realitzar la ruta dels ponts penjants en Montfalcó i Mont-Rebei. Al juny es visitaran les cales de la Serra d’Irta, i es farà una activitat aquàtica en caiac i paddle sup per les aigües del pantà de Tous. Finalment, durant el mes de juliol es realitzarà una travessia muntanyenca a Bulgària.

La novetat d'esta temporada és que, tant les inscripcions com els pagaments de les excursions es realitzaran online, mitjançant la nova plataforma web de l'Ajuntament de Sagunt: https://aytosagunto.apuntate.online.

Pujar