elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 2.000 persones estan cridades a vacunar-se entre aquest dimarts i dimecres a Sagunt

Més de 2.000 persones estan cridades a vacunar-se entre aquest dimarts i dimecres a Sagunt
  • Prop de 2.200 persones de l'Àrea de Salut de Sagunt nascudes entre 1957 i 1959 es vacunaran al Centre Cívic

MÉS FOTOS
Més de 2.000 persones estan cridades a vacunar-se entre aquest dimarts i dimecres a Sagunt - (foto 2)

La cafeteria del Centre Cívic - Antic Sanatori d'Altos Hornos del Mediterráneo, al Port de Sagunt, serà l'escenari on es durà a terme la vacunació massiva de prop de 2.200 persones nascudes entre els anys 1957 i 1959 provinents de tots els municipis del Departament de Salut de Sagunt.

A partir de les 15.00 hores d'este dimarts, 13 d'abril, i durant tota la jornada del dimecres 14, les persones cridades a vacunar-se passaran per les instal·lacions, cedides per l'Ajuntament de Sagunt, a l'hora en què se'ls haja citat perquè els siguen injectats els corresponents vials de l'antídot contra la COVID-19.

Així, el Consistori saguntí col·labora amb l'organització de les jornades de vacunació massiva cedint des del Departament d'Arxius i Biblioteques l'espai i habilitant, a més, zones d'aparcament perquè les persones que es desplacen fins a la localitat puguen estacionar el seu vehicle durant el temps que dure la vacunació. També el Departament d'Esports ajuda en les tasques logístiques, la Societat Anònima de Gestió acompanyarà exercint tasques de neteja i la Policia Local i Protecció Civil ajudaran en tasques de control del trànsit, accessos, etcètera.

A més a més, el Departament de Trànsit ha habilitat 142 places d'estacionament en tres zones: 52 llocs en l'avinguda Maestrat, entre la rotonda de l'avinguda 9 d’Octubre i la plaça Ramón de la Sota; 50 places en cordó al costat de la tanca del Centre Cívic al carrer Doctor Fleming, amb entrada i eixida per la rotonda del carrer Periodista Azzati amb l'avinguda 9 d’Octubre; i altres 30 a l'interior dels jardins de l'Antic Sanatori, amb entrada i eixida per la rotonda del carrer Periodista Azzati amb l'avinguda de la Hispanitat. A més s'ha habilitat també una zona amb 10 places per a persones amb mobilitat reduïda, situada davant del propi Centre Cívic, just al costat de l'àrea de vacunació, on s'accedirà i eixirà pel carrer Doctor Fleming.

El delegat de Sanitat de l'Ajuntament, Javier Timón, ha advertit de la conveniència que les dades personals figuren correctament en les bases de dades del servici sanitari autonòmic perquè les persones puguen rebre correctament la crida. «Resulta necessari recordar a la ciutadania la necessitat de tindre les dades de la targeta SIP degudament actualitzades i, sobretot, té especial importància comptar amb un número de telèfon mòbil per a poder rebre el corresponent SMS amb la citació per a la vacunació, en el moment que ens corresponga», ha explicat l'edil.

«Voldria agrair el treball de coordinació del Departament de Salut de Sagunt amb l'Ajuntament i la col·laboració dels diferents departaments municipals per a tindre tot enllestit per a estes vacunacions», ha afegit Javier Timón.

Pujar