2 de desembre de 2020 2/12/20

Rosa Pérez Garijo visita el Cevex de Paris i assisteix a la presentació de les seues Falleres Majors de 2020

Rosa Pérez Garijo visita el Cevex de Paris i assisteix a la presentació de les seues Falleres Majors de 2020 - (foto 1)
  • La casa valenciana en la capital francesa ha rebut aquest cap de setmana a la consellera i a la directora general de Participació Ciutadana, María Jesús Pérez Galant

  • Pérez Garijo es reuneix amb membres de la junta directiva del Cevex parisí «per estretar lligams i traçar noves estratègies de col·laboració»

MÉS FOTOS
Rosa Pérez Garijo visita el Cevex de Paris i assisteix a la presentació de les seues Falleres Majors de 2020 - (foto 2)

La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, i la directora general de Participació Ciutadana, María Jesús Pérez Galant, han assistit aquest cap de setmana als actes de presentació de les falleres majors del Centre de Valencians (Cevex) en l’Exterior a Paris.

Durant l’acte, que s’ha celebrat aquest diumenge a l’Ajuntament de Paris, 19, en la place Armand Carrel 75019, s’ha nomenat com a Fallera Major Infantil a Emma Testu, i com a Fallera Major, a Ana Enríquez.

A més, el dissabte, Pérez Garijo i Pérez Galant assistiren a una recepció organitzada pel Cevex de la capital francesa on es reuniren amb membres de la junta directiva. «Volem mantenir les relacions institucionals amb els Cevex i conèixer de primera mà el seu funcionament, així com traslladar-los la possibilitat d’obrir noves expectatives de participació», ha explicat la consellera.

Pérez Garijo ha assenyalat que els centres valencians en l’exterior «han de ser la canal de transmissió de la cultura valenciana i el nostre objectiu és iniciar altres futures col·laboracions amb els valencians i valencianes que viuen a l’exterior del nostre territori, i oferint possibilitats a aquells que volen retornar a la nostra terra».  

 

Pujar