Castellano

Rocafort celebra el 9 d’octubre amb activitats per a tota la família

Rocafort celebra el 9 d’octubre amb activitats per a tota la família
  MÉS FOTOS
  Rocafort celebra el 9 d’octubre amb activitats per a tota la família - (foto 2)

  La festivitat del 9 d'octubre a Rocafort serà una celebració amb activitats per a tota la família. L'Ajuntament ha dissenyat un programa que reuneix cultura, cercaviles, Castell de Focs i l'actuació dels Titellaires de Binèfar, Premi Nacional de Teatre per a la Infància i la Joventut, que ompliran els carrers de Rocafort de color i alegria.

  Els actes comencen el dissabte 7, a les 20 hores, amb la tradicional Nit Estellés; l'emocionant homenatge al poeta de Burjassot, que enguany celebra la seua vuitena edició. Els jardins de la Casa de Cultura seran escenari de la lectura de poemes a càrrec del poeta Alfons Navarret i Xapa, de la projecció del documental 'Estellés, poeta de meravelles', i del concert d'Ivan Brull. El sopar de pa i porta completarà la vetlada en una de les nits més especials que acostumen a viure's a Rocafort.

  El diumenge 8 serà el torn dels Correfocs, que permetran que els més joves córreguen, ballen i salten entre els focs artificials pels carrers de la localitat. La desfilada començarà a les 20.30 hores a l'Escoleta (C/ Nicolás Alonso).

  Per la seua banda, el dilluns 9, dia de la Comunitat, els Titellaires de Binèfar, guardonats amb el Premi Nacional de Teatre per a la Infància i la Joventut, seran els protagonistes del Passacarrer Festiu, que eixirà del Parc de la Llum (Pocoyó), a les 18 hores. Una actuació que promet titelles, música, teatre i diversió per a tots els públics. Una gran festa que emocionarà a xicotets i majors.

  El colofó de la jornada el posarà el Castell de Focs, a les 21 hores, al Parc del Poble a Ramon Fontestad.

  Pujar