Castellano

Rocafort augmenta el pressupost en Educació i Acció Social, entre altres pujades, en uns comptes ‘realistes i equilibrats’

Rocafort augmenta el pressupost en Educació i Acció Social, entre altres pujades, en uns comptes ‘realistes i equilibrats’
  • L'alcalde destaca “una partida nova, de 25.000 euros, per a adequar la llar del jubilat” i assegura que “aquest pressupost busca millorar la vida de tots”

“Rocafort augmenta el pressupost en Educació i Acció Social, entre altres increments, en uns comptes equilibrats i realistes”, ha assegurat l'alcalde, de Ciutadans (Cs), Guillermo José Gimeno després de l'aprovació dels comptes pel Ple.

“Hem elaborat un pressupost per a 2020 amb l'objectiu de millorar la vida de tots els veïns de Rocafort; però, sobretot, per als quals més el necessiten”, ha destacat l'alcalde, qui també ha explicat que “s'han incrementat la majoria de les partides i s'han creat altres noves”.

En aquest sentit, ha concretat que “l'associació de jubilats porta 8 anys demanant la restauració de la llar del jubilat i per fi el tindran”. “Hem habilitat una partida de 25.000 euros perquè és necessari”, ha defensat.

D'altra banda, ha detallat que “el pressupost per a reparació d'habitatges municipals passa de 3.500 a 17.000 euros, és un increment de més d'un 300%” mentre que beques de menjador s'augmenten en 7.000 euros”. Igualment, ha enumerat, “s'amplia el pressupost per al foment de l'ocupació s'amplia un 30%, el de programació cultural un 10% i el de festes un 7%”.

Finalment, l'alcalde ha celebrat que els “comptes s'hagen aprovat al novembre, no en el ple de desembre, perquè això permetrà que l'1 de gener estiguen en vigor i es dispose de totes les partides”.

 

Pujar