26 de gener de 2020 26/1/20

Cs Riba-roja vota en contra dels pressupostos per l'increment de sous i del nombre d'assessors

  • Ferrer: “el PSPV ha demostrat que la prioritat dels seus edils no és una altra que alliberar regidors i omplir l'ajuntament d'assessors”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Riba-roja, Salvador Ferrer, ha explicat que “Cs Riba-roja vota en contra dels pressupostos per l'increment de sous i del nombre d'assessors”. “Els ciutadans esperen de nosaltres que gestionem bé els recursos municipals mentre que el PSPV de Riba-roja té altres prioritats”, ha destacat.

Segons Ferrer, “els ingressos d'ajuntament per a aquest 2019 es preveuen entorn de 26 milions, mentre que la partida de despesa de personal és de 15 milions, entorn al 60% del pressupost”. “Des de fa 4 anys el percentatge ha variat del 50% a l'actual 60%, un percentatge desproporcionat tenint en compte que per a gestionar el 40% dels recursos restants s'utilitza un 60% del pressupost”, ha concretat.

Ferrer també ha afegit que “des de Cs considerem que aquest augment en despeses de personal ve motivat per l'increment del sou dels regidors, així com l'augment de llocs de confiança de l'actual govern”.

El portaveu ha explicat que "respecte a la pròrroga dels pressupostos del 2018, l'equip de govern porta gastat un 80% en 7 mesos, per la qual cosa ens trobem amb una clara situació de balafiament en la qual es gasta més del que es té”, ha denunciat el regidor.

Finalment, Ferrer ha insistit que “la passada legislatura es va dur a terme una auditoria laboral, a proposta del nostre grup, però els resultats no han eixit a la llum”. “És sospitós que el PSPV de *Riba-roja no vulga revelar les conclusions si no té res que ocultar”, ha conclòs.

Pujar