Castellano

Jutgen a un home per assassinar al seu company de treball a Riba-roja del Túria

Jutgen a un home per assassinar al seu company de treball a Riba-roja del Túria
  • L'acusat va agredir presumptament a la víctima amb un ganivet de treball d'uns 11 centímetres de fulla que li va clavar de manera sorprenent i sobtada en la zona del coll

L'Audiència Provincial de València acull hui un judici a un treballador d'una empresa dedicada a l'elaboració de productes carnis situada a Riba-roja de Túria de Túria acusat d'assassinar a un company de treball amb el qual estava enemistat.

Els fets van ocórrer el 24 de setembre de 2019 en el propi lloc del treball, després d'una primera baralla. Segons l'acte de fets justiciables de l'Audiència de València, l'acusat va agredir presumptament a la víctima amb un ganivet de treball d'uns 11 centímetres de fulla que li va clavar de manera sorprenent i sobtada en la zona del coll. La ferida li va ocasionar la mort pràcticament de manera immediata.

L'empresa figura en la causa com a possible responsable civil dels fets perquè, suposadament, era coneixedora de les desavinences i enfrontaments entre els seus treballadors i no va adoptar cap mesura per a evitar el fatal desenllaç.

Pujar