Castellano

Mor per COVID-19 José Hervás, el president del PSPV-PSOE de Riba-roja de Túria

Mor per COVID-19 José Hervás, el president del PSPV-PSOE de Riba-roja de Túria
  • Ximo Puig ha traslladat les seues condolences i el seu reconeixement pels més de 16 anys de treball al capdavant dels socialistes de la localitat

El dissabte 2 de gener de 2021, el PSPV-PSOE ha volgut informar de la defunció del seu president i company José Hervás Hernández als 71 anys d'edat després de no superar la seua lluita contra la covid19.

La gran família del PSPV-PSOE de Riba-roja de Túria plora la mort del seu president, company i amic després de la recentment notícia comunicada pels seus familiars. Al duel se suma tota la família socialista valenciana a través del president Ximo Puig qui ha traslladat les seues condolences a la família i al nostre secretari general i a tota l'agrupació.

El trist esdeveniment ens acosta a tots quants el coneixíem a unir-nos en el dolor que estan vivint els seus sers estimats i a destacar la fortalesa, la generositat i la companyonia d'un home que va fer d'aquesta agrupació la seua segona casa.

Pepe ha sigut un company ple de vida, d'intel·ligència i de proximitat, amb idees fermes i al servei del socialisme, amb un lliurament inestimable des de la seua joventut i des de més de 16 anys com a president de l'agrupació.

Pepe era un home compromés amb el poble de Riba-roja, amb els valors de la nostra democràcia, del socialisme i amb la llibertat.

Tota l'agrupació s'uneix per a donar-li les gràcies pel seu lliurament, el seu afecte i per haver sigut part de les nostres vides.

Pujar