26 de setembre de 2020 26/9/20

Ciutadans Riba-roja considera discriminatori que s'excloga a l'escola concertada i privada de la gratuïtat de 0 a 2 anys

  • Ferrer: “Totes les famílies tenen el mateix dret a rebre el finançament independentment de l'opció que hagen triat”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Riba-roja, Salvador Ferrer, ha destacat que “és discriminatori que s'excloga a l'escola concertada i privada de la gratuïtat de 0 a 2 anys”. 

Segons Ferrer, “Cs no pretén entrar en un debat entre l'escola pública i privada”. “Defensem l'escola pública, però també recolzem a la concertada i privada", ha explicat.

Després de la mesura adoptada en l'últim ple, el portaveu de la formació taronja ha reivindicat "el dret de totes les famílies a rebre finançament en aqueixa etapa, independentment de l'opció triada per a l'educació dels seus fills”. A més, ha insistit, “la gratuïtat s'hauria d'estendre fins als 3 anys a través d'un xec”.

Respecte a la forma de pagament, l'edil de Cs ha apuntat que “es puga fer efectiva a les famílies de manera directa o a través d'assignacions als centres, mitjançant les oficines municipals, i que l'empadronament siga l'únic requisit exigit”.
Finalment, Ferrer ha plantejat “la posada en marxa d'unes jornades informatives en tots els centres municipals d'Educació Infantil de 0 a 3 anys perquè les famílies coneguen tota l'oferta educativa a Riba-roja de Túria”. 

Pujar