22 d’octubre de 2019 22/10/19

Ciutadans Riba-roja complix dos anys amb més del 90% de les seues mesures aprovades

Ciutadans Riba-roja complix dos anys amb més del 90% de les seues mesures aprovades - (foto 1)

  El portaveu del grup municipal Ciutadans de Riba-roja deTúria, Paco Caparrós, ha destacat que "en estos dos anys el Ple ha aprovat la gran majoria de les 25 mocions que Cs hi ha presentat".

  Entre les iniciatives impulsades per Cs, el regidor ha subratllat "la creació d'un pla d'emergències per a evitar les conseqüències i pal·liar els possibles desastres a Riba-Roja" així com "la promoció dels consells ciutadans per a connectar l'associacionisme amb la política".

  A més, l'edil ha celebrat que "Cs ha aconseguit duplicar l'ajuda de la "Dipu et beca" amb una partida addicional en els pressupostos a més d'eliminar la discriminació als estudiants de centres privats en la convocatòria".

  Caparrós també ha detallat que "Cs capitaneja la creació del nou Espai d'Art Contemporani, que fomenta l'avantguarda artística i cultural". "Altres mesures que es posaran en marxa gràcies a Cs són el pla estratègic per al desenrotllament del municipi; la moció sobre la regeneració del paisatge urbà i la rehabilitació de fatxades, entre altres, amb murals elaborats per artistes de la Facultat de Belles Artes", ha explicat.

  "El suport que reben les nostres propostes denota que són sensates, realistes i que milloren la vida dels nostres veïns", ha subratllat el portaveu qui ha assegurat que ""estem satisfets, però incrementarem el nostre esforç perquè sabem que queda molt per millorar".

  Per exemple, ha concretat Caparrós, "de cara al futur, Cs aposta per l'eco-innovació amb una proposta que tracta d'integrar la tecnologia en impressió 3D per a millorar l'eco-construcció". "L'objectiu d'este projecte, que ja ha passat pel primer vist i plau de la Comissió Europea, és la conversió de runes en mobiliari urbà", ha especificat el regidor.

  ocultar
  Ciutadans Riba-roja complix dos anys amb més del 90% de les seues mesures aprovades
  Pujar