22 d’octubre de 2020 22/10/20

Se suspén la Fira i Festa de la Verema de Requena en 2020

Se suspén la Fira i Festa de la Verema de Requena en 2020 - (foto 1)
  • La crisi sanitària obliga a cancel·lar la seua celebració

L'Ajuntament i la Festa de la Verema de Requena han comunicat la suspensió dels actes festius del municipi d'aquest any 2020 a causa de l'actual situació de crisi sanitària. Així mateix, queden suspesos els actes i esdeveniments que formen part indispensable d'aquestes festes com FEREVIN, Rallye Humorístic, actes dels Raïms i la resta d'activitats festives tradicionals, de comú acord amb les associacions organitzadores.

"Amb la finalitat de vetlar per la seguretat dels ciutadans i evitar grans concentracions de públic s'ha considerat la suspensió com la millor acció preventiva per a frenar l'expansió del coronavirus" expliquen en un comunicat, on a més posen en valor la importància d'aquesta celebració: "La Festa és un component clau del moviment social del nostre municipi, però també de l'economia d'aquest. Per això, ha sigut una decisió complicada i molt dura per a tots, però també molt analitzada i meditada"

En tot cas, apunten, l'Ajuntament i la Festa de la Verema només programaran algun acte institucional de caràcter simbòlic si la situació i circumstàncies sanitàries ho permeteren. "Continuarem treballant per a tindre l'any que ve la millor Fira i Festa de la Verema"

Pujar