Castellano

Ciutadans Requena demana un manteniment adequat per al parc situat al costat de l'hospital

Ciutadans Requena demana un manteniment adequat per al parc situat al costat de l'hospital
  MÉS FOTOS
  Ciutadans Requena demana un manteniment adequat per al parc situat al costat de l'hospital - (foto 2)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) Requena, Faustino Navarro, ha demanat "un manteniment adequat per al parc situat al costat de l'hospital". "Es troba en una situació d'abandó preocupant", ha denunciat.

  Segons l'edil, "hi ha fem, restes de menjar, males herbes, barrat en mal estat, papereres plenes, falta de pintura en mobiliari, brutícia i pintades en les barbacoes, etc". "És necessària una major neteja i adequació perquè s'utilitza durant tot l'any com a lloc d'esplai", ha explicat Navarro, qui també ha destacat que "els menors són els més perjudicats davant aquesta falta de salubritat".

  Per això, ha detallat, "Cs sol·licita el desbrossament de males herbes en tota l'àrea recreativa; la reparació i neteja de les barbacoes; la neteja de tot el parc, i l'adequació i reparació de la font, bancs i taules, jocs infantils i clos".

  "Des de Ciutadans creiem que el manteniment de totes les zones verdes i àrees recreatives del municipi han de ser una prioritat per a l'Ajuntament de Requena pel bé de tots els usuaris, que no mereixen trobar-los en situacions tan lamentables com la del parc situat al costat de l'hospital", ha conclòs.

  Pujar