20 de setembre de 2020 20/9/20

El regidor de la Jana Àlex Vilanova, candidat a les primàries de Compromís al Parlament Europeu

El regidor de la Jana Àlex Vilanova, candidat a les primàries de Compromís al Parlament Europeu - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El regidor de la Jana Àlex Vilanova, candidat a les primàries de Compromís al Parlament Europeu - (foto 2)

  El regidor de la Jana Àlex Vilanova ha anunciat la seua candidatura a les primàries de Compromís per al Parlament Europeu. Àlex Vilanova va formalitzar ahir la seua candidatura, que fa suport a la de l'eurodiputat Jordi Sebastià, i en poques hores ha aconseguit els avals necessaris de la militància per tal de concórrer a les primàries de la coalició.

  Àlex Vilanova, bibliotecari i llaurador de professió, forma part de l'equip de govern de la Jana des de 2015, i és militant del Bloc Nacionalista Valencià des de 1999. Ha participat en diferents executives comarcals i nacionals del partit i actualment és responsable de la sectorial d'agricultura del BLOC. La seua candidatura a les primàries es basa en tres punts fonamentals: continuar la feina realitzada per Jordi Sebastià a Brussel·les, introduir el concepte de nova ruralitat en les noves polítiques d'àmbit europeu i contribuir a crear una nova PAC (política agrària comuna) que afavorisca la fixació de la població en les zones rurals i que ajude a l'agricultura mediterrània amb regles estrictes davant les importacions de països tercers.

  "He decidit presentar-me a les primàries de Compromís per al Parlament Europeu fent suport a la candidatura de Jordi Sebastià, perquè vull aportar a les institucions europees la meua experiència en el municipalisme i en el sector agrari. M'agrada viure en un entorn rural, però als pobles necessitem els mateixos serveis que a les àrees urbanes i per ara no els tenim. Crec que hem de millorar les condicions de vida de les zones rurals per fer més sostenible la vida de les ciutats i vull treballar en este sentit", ha explicat Àlex Vilanova.

  Una vegada formalitzada i avalada la candidatura, les votacions online tindran lloc del 6 al 8 de març, mentre que el 9 de març seran les votacions presencials. Des d'ara fins l'1 de març, totes les persones que vulguen poden inscriure's al cens per votar a les primàries de Compromís.

  Pujar