28 de novembre de 2020 28/11/20

Cs reclama al Consell soluciones immediates per als bombers forestals davant l'anunciada vaga de setembre

Cs reclama al Consell soluciones immediates per als bombers forestals davant l'anunciada vaga de setembre - (foto 1)

  El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha reclamat al Consell soluciones immediates per als bombers forestals davant la vaga anunciada pel sector per al setembre vinent. “Si no es posen mitjans per a frenar aquestes jornades de protestes, serà un fracàs i responsabilitat absoluta del Govern de Ximo Puig”, ha assenyalat el diputat Toni Subiela.

  “Els bombers forestals porten tota la legislatura sentint promeses per part del*Botànic que cauen en sac trencat, anuncis de noves mesures que mai arriben i l'única cosa que finalment reben és una major càrrega de treball amb els mateixos recursos materials humans, cap formació, i, per descomptat, el mateix salari”, ha explicat Subiela.

  Segons el portaveu d'Emergències de Cs, “no estan reclamant res més enllà del que els correspon però, se'ls ha marejat de tal manera amb unes suposades millores laborals, que el Govern valencià els ha portat a una situació límit on solament veuen la vaga com l'única eixida per a ser escoltats”.

  Per açò, Subiela ha insistit una vegada més en què “es constituïsca una comissió per a valorar la creació d'un cos únic de bombers a la Comunitat Valenciana, per a millorar la coordinació i optimitzar els recursos dels actuals sis cossos”. El diputat ha recordat també que “Cs ha presentat en tots els pressupostos autonòmics una esmena per a aquest projecte, que milloraria d'una vegada els problemes dels efectius forestals, però el Botànic sempre l'ha rebutjat”.

   

      

   

  Pujar