elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Hui el "txupinazo" donarà la benvinguda a les festes de Rafelbunyol

  Rafelbunyol donarà hui la benvinguda oficial a les seues festes populars amb el "Txupinazo", a les 20 h des de la balconada de l'Ajuntament. Un acte que es porta a terme per quart any consecutiu i al qual, l'alcalde de Rafelbunyol, Fran López acompanyat pels festers i festeres d'enguany, dóna el tret d'eixida als actes.

  A més, aquest any, per a congregar al veïnat, s'ha convocat a la població a les 19:30 per a gaudir d'animació i el repartiment de mocadors commemoratius abans del començament del "txupinazo".

  En acabar, des de la Plaça començarà el popular "Correbars" que per primera vegada s'organitza des de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Rafelbunyol, prenent el relleu a l'extinta Associació de Festes de Rafelbunyol que s'encarregava fins ara.

  Multitud de veïns i veïnes participen en aquest recorregut pels bars participants de la localitat, acompanyats per la música de la xaranga.

  Finalment, a la 1 de la matinada, la jornada festiva de hui conclourà amb una Discomòbil en la zona "Late Creueta".

  Al mateix temps, les Filles de Maria 2018 comencen hui els seus dies grans. Rafelbunyol s'ha alçat a les 7h, amb una gran despertà pirotècnica, acompanyada per una xaranga de les festeres que ha continuat amb un meravellós parc infantil terrestre i aquàtic situat en la Plaça de l'Ajuntament on han pogut gaudir tots els xiquets i xiquetes assistents.

  A la vesprada, continuarà el parc infantil que terminarà amb la tradicional cavalcada de les Filles de Maria fins a la Plaça a on esperaran al començament del "txupinazo".

  Durant el cap de setmana de l'1 i 2 de setembre tindran lloc els actes més religiosos amb cercaviles, ofrenes, misses solemnes, etc. als quals ens acompanyaran les Filles de Maria.

  El dissabte finalitzarà el dia amb una Macrodiscomòbil a càrrec de la companyia Excelsior, a la qual vindran Dj's i un grup d'animació per a amenitzar la vetlada. El diumenge, d'altra banda, acabarà amb una acolorida mascletà nocturna i l'espectacular orquestra "La Mundial".

  Pujar