25 de novembre de 2020 25/11/20

Teatre contra la violència de gènere i masclista

Teatre contra la violència de gènere i masclista - (foto 1)

  La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Rafelbunyol ha organitzat hui una activitat grupal per a l'alumnat de l'institut, emmarcada en les activitats d’educació contra la Violència de gènere i masclista.

  L’obra de teatre de la companyia Munteundrama ha representat l'adaptació del monòleg "Còmplices" d'Isabel-Clara Simó al saló d'actes de la Casa de la Cultura.

  Acabada l'obra els i les alumnes de l'IES de Rafelbunyol han participat en un debat sobre la violència de gènere, els models afectius o el concepte d'amor romàntic, entre d’altres conceptes.

  La finalitat d'aquesta activitat, subvencionada amb els Fons del Pacte d'Estat contra la violència de gènere, és analitzar la pervivència de les microviolències o traure a la llum altres formes de violència que se produeixen entre les persones joves i que cal erradicar.

  "Amb activitats com aquesta, fem una intervenció transversal a varies àrees, Igualtat, Cultura, Joventut i Educació.  És molt important començar a transformar els comportaments des de les etapes educatives, en col·laboració amb la comunitat educativa i amb activitats culturals que faciliten la reflexió i el canvi de comportaments” afirma Alicia Piquer, regidora d'Igualtat.

   

  Pujar